pátek 13. března 2015

Oční stíny Max Factor

Milé krásky, dnes mám pro vás recenzi dvou očních stínů MF, které jsem koupila v lednu a od té doby je velmi často a ráda používám.


 

Masterpiece Colour precision eyeshadow v odstínu star dust
Skvělý oční stín pro rychlolíčení. Stíny mají aplikátor podobný jako známe u lesků na rty. Samotný konec aplikátoru je ale jiný než u lesku. Je docela tvrdý i když tak na pohled nevypadá. Díky tomu se s ním dobře pracuje a beru to jako plus tohoto výrobku. Na aplikátoru zůstane stínu ideální množství, takže nemusíte otírat nic o okraj a pak teprve nanášet.
Po nanešení stíny neschnou hned, většinou se mi stihnou obtisknout na horní víčko. Nevadí mi to, prostě otisk setřu, mezitím stíny zaschnou a je hotovo. Stíny mi drží celý den.
Šedá třpytivá barva se mi moc líbí. Pokud bych měla uvést zápornou stránku těchto stínů, pak to bude jedině to, že se nevyrábí ve větší barevné škále.
 

 
 
MF smoky eye effect eyeshadow v odstínu pink plume
Tyto krémové oční stíny mají snadno vytvořit kouřové líčení. Barvy na obou koncích se hezky doplňují. Stíny používám tak, že nejdříve na víčko nanesu růžový odstín a pak do vnějšího koutku tmavý odstín. Výsledek je hezký a dlouho vydrží.
Nelíbí se mi hned dvě věci, nicméně tyto stíny nezatracuju a stále je používám.
  1. Růžový stín je tužší a hůř se roztírá, navíc to bohužel není právě barva, která by mi hodně slušela.
  2. Tmavší stín je sice krásný, roztírá se lépe než růžový, ale ne tak dobře, abych nemusela použít štětec. Bez štětce by to prostě nešlo. Trochu to kazí dojem, protože jsem si tyto stíny kupovala s tím, že je budu používat, když mám málo času.

 
 
Oboje stíny nedráždí oči, mají dobrou výdrž a bez problémů se odličují. Masterpiece dopouručuji všem a Smoky eye effect těm, kteří stínování očí věnují více času.

 
Přeji krásný den a nedovolte drobným nepříjemnostem zastínit krásné věci, které v životě máte. <3

1 komentář:

  1. Mě tento měsíc zklamala řasenka Max Factor, a proto se už jejich stojanu vyhýbám a nic dalšího nechci. Tyto stíny mě naštěstí taky nezaujaly :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.