pondělí 11. ledna 2016

Báječné nakupování v Hollywoodu

Britku Becky díky manželově práci zavane osud do Los Angeles. Becky, kterou jsme dosud znali především jako shopaholičku tady poznáváme z jiné stinné stránky. Nechává se totiž zcela zlákat pozlátkem světa celebrit a zoufale se do něj snaží proniknout jako osobní stylistka některé z hvězd. Při své snaze jde přes mrtvoly, odcizí se manželovi Lukovi, nejlepší kamarádce Suze i rodičům. Miluje paparazi, sleduje drby a dokonce si najme ochranku. Když se nakonec dostane na vysněný červený koberec, je sama a najednou zjišťuje, že sláva vůbec není taková, jakou si ji vysnila.


Dcera Minnie je umístěná v prestižní školce a velmi záhy se ukáže, díky komu se do školy dostala. Dobrou vílou je zde tzv Alica Dlouhonohá mrcha, Beckyin úhlavní nepřítel. Alici známe z předchozích dílů jako závistivou ženu snažící se zničit Beckyino štěstí, nyní to však vypadá, že se Alice změnila. Vdala se za boháče, má malé dítě a věnuje se józe a duchovní cestě.

Kniha je super, jako ovšechny ostatní díly Shopaholiků se čte sama. Jen jsem nečekala, že na nás čtenáře přichystá autorka na konci překvapení. Kniha totiž končí otevřeně, dozvídáme se, že Bekyin otec má určité tajemství a navíc zmizí kdovíkam spolu s manželem nejlepší kamarádky Suze. Netrpělivě čekám na další díl a rozuzlení záhady.

Krásné pondělí všem.

6 komentářů:

  1. Knižka vyzerá fakt zaujímavo :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  2. Teď se stydím, že jsem se ještě k žádné knize od Shopaholiků nedostala. Pěkná recenze, díky za tip..rozhodně se v knihovně porozhlédnu po autorce..:)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se určitě podívej, stojí za to. Dobře se čte i v originále

      Vymazat
  3. Tý jo, tak to vypadá na parádní knížku! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle knížky vůbec neznám, ale má hezkou obálku a tvoje recenze zní i zajimavě :). Dají se tyhle knihy koupit normálně v knihkupectví?

    Mám nový blog, budu ráda když na něj zavítáš, zanecháš komentář, nebo se staneš mým pravidelným čtenářem a pomůžeš mi tím splnit můj sen :)! -> fancy-ss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.